2019-07-05 04:58:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - idegrendszerének már sok ez a felfokozott tempó

Napi horoszkóp július 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön ötödik sorterületén három planéta áll, ön nagyon szeretne eseményeket szervezni, sokféle csoportnak az élére állni. Lehet, hogy saját vállalkozásába kezd. Szeret önállóan dolgozni, ugyanakkor szüksége van a támogatásra és a megerősítésre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz a Rák jegyében áll: most jól ki tudja fejezni az érzéseit, ám igencsak aggódik a szeretteiét. Gondoskodó természete a barátokkal kapcsolatban ugyancsak túlzott mértéket ölthet.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön harmadok sorsterületén három bolygó vonul áll, ma okosan és gyakorlottan dolgozik. Bármilyen tárgyaláson öné a nyerő szerep, mert kristálytisztán érvel. Ma nagyon szeret vitatkozni, megvillantani éles látását, de megfontoltan cselekszik.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma hatalmas vonzerővel rendelkezik, és nagyon felerősödik önben a vágy, hogy tartozzon valakihez. Előfordulhat, hogy kissé lustább a megszokottnál. Lehetséges, hogy ma megismerkedik valakivel.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön első sorsterületén három planéta is kifejti hatását, alkalmas pillanat, hogy kifejezze törekvéseit mások előtt, mivel ezt most minden cirkusz nélkül meg tudja tenni. Van egy csomó ötlete, amit csak csapatban tud megvalósítani, álljon hát a csoport élére, remélhetőleg mások is lépést tudnak önnel tartani.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr, egy közelítő fényszöget alkot az Uránusszal, az események pergő ritmusa izgatottá teszi, minden irányból elárasztják a kreatív ötletek. Felfokozott szellemi aktivitása ideges tüneteket mutathat.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ez a mai nap egy nagyszerű alkalmat ad arra, hogy elérje a hivatása területén azt, amit akar, lehetősége nyílik, hogy leüljön feletteseivel és igényei szerint megbeszélje velük a szakmai jövőjét. A mai nap folyamán nagyon fontos híreket kap.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön most nagyon magabiztos, rengeteg fizikai energiával is rendelkezik, ezt a rettenetes mennyiségű energiát hasznos lenne fizikai tevékenységbe fordítani. Élvezni fogja a dolgot!

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Előfordulhatnak a mai napon joggal kapcsolatos vitái, a Mars kilencedik sorsterületén való áthaladása miatt. Nem sok jóval kecsegtetik az események. A Mars és a Merkúr az Oroszlán jegyében nem tudja fékezni egyébként is féktelen természetét.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Nap a hetedik sorsterületén halad át, közelít a Szaturnusz szembenállásához. Elszigeteltnek érzi magát, elvágva a külvilágtól, és képtelen arra, hogy felvegye a kapcsolatot a többiekkel - pedig az meggátolná, hogy a depressziója eluralkodjon önön…


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön bizonyos szintig bírja a stresszt, de idegrendszerének már sok ez a felfokozott tempó, annyira gyorsan jöhetnek az ötletei, hogy nem tud lépést tartani velük. Vesse papírra a gondolatait, a megvalósítással ráér holnap is.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Örömére szolgál, ha ezt a napot a régi barátai társaságában töltheti, de szívesen lát újabbakat is. Őszinte, gyakorlati szintű segítséget adhat másoknak, és ön is támogatást kap cserébe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: